Maatwerk

Naast ons standaard assortiment aan steigerhouten meubelen leveren wij ook maatwerk meubelen en accessoires van steigerhout. Kies de afmetingen, uitvoeringen en kleur die u wilt en wij realiseren het voor u. Zo heeft u een uniek product in huis dat volledig aansluit bij uw wensen! Wij leveren ons maatwerk zowel aan particulieren als bedrijven. Het gaat hierbij dus niet alleen om een tafel of bed, maar bijvoorbeeld ook om complete winkel- of kantoorinrichtingen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden om uw maatwerk steigerhouten meubel of accessoire te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met u mee over het beste ontwerp en de beste uitwerking.

Uw gewenste product

Uw gegevens

Heeft u een afbeelding van hoe het product eruit moet komen te zien?

Maatwerkproducten worden speciaal en volledig naar uw wens en opgegeven specificaties gerealiseerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief. Zijn de producten alsnog niet naar uw wens of niet naar de door u opgegeven specificaties? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.